Uniikit hautakivet

Ainoa laatuaan – Yksilöllinen hautakivi

Antakaa meidän auttaa ikuistamaan rakkaanne muisto kiveen – kauniisti ja yksilöllisesti. Näitä kiviä on vain yksi kappale. 

Kun päädytte valitsemaan uniikin hautakiven, ottakaa meihin yhteyttä. Toteutetaan yhdessä läheisenne arvoinen hautakivi. 

Toimitusaikamme on pääsääntöisesti kaksi kuukautta. Toimitusaikatauluihin vaikuttavat vuodenaikojen lisäksi seurakuntien omat säännöt hautakiviasennuksista.

Käytössämme on markkinoiden monipuolisimmat maksuvaihtoehdot. Tarjoamme Teille myös yhteistyössä Klarna AB:n kanssa mahdollisuuden maksaa valitsemanne hautakivi pienissä erissä.

Uniikki 1

3947 €

Lue lisää ›
Uniikki 2

4590 €

Lue lisää ›
Uniikki 3

3597 €

Lue lisää ›
Uniikki 4

2580 €

Lue lisää ›
Uniikki 5

4359 €

Lue lisää ›
Uniikki 6

3750 €

Lue lisää ›
Uniikki 7

3725 €

Lue lisää ›
Uniikki 8

2849 €

Lue lisää ›
Uniikki 9

2497 €

Lue lisää ›
Uniikki 10

4090 €

Lue lisää ›
Uniikki 11

3040 €

Lue lisää ›
Uniikki 12

4273 €

Lue lisää ›
Uniikki 13

2747 €

Lue lisää ›
Uniikki 14

3609 €

Lue lisää ›
Uniikki 15

2740 €

Lue lisää ›
Uniikki 16

2379 €

Lue lisää ›
Uniikki 17

1634 €

Lue lisää ›
Uniikki 18

2677 €

Lue lisää ›
Uniikki 19

3770 €

Lue lisää ›

Yhteydenottolomake

Voitte halutessanne ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen tiedoilla, joita tarvitsemme uuden hautakiven tilaamisen ja/tai tarjouksen tekemisen yhteydessä. Olemme Teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Tietoa muistomerkin valinnasta

Mitä hautakiven hankinnassa kannattaa huomioida?

Seurakunnasta voi selvittää etukäteen, minkä kokoisen muistomerkin hautapaikalle voi hankkia. On hyvä myös miettiä, kuinka monelle nimelle hautakivessä olisi hyvä varata tilaa, onko hautakiven ulkonäköön liittyviä toiveita ja paljonko hautakiven hankintaan on suunniteltu sijoitettavan.

Milloin uusi hautakivi kannattaa hankkia?

Lähtökohtaisesti hautakiven hankintaa ei ole syytä kiirehtiä. Rauhassa harkiten lopputuloksesta tulee mieleinen ja aikaa kestävä. Hautakivi kannattaa tilata siten, että sen kustannukset voidaan huomioida perunkirjoituksessa. Hautakivien toimitusaika on kaksi kuukautta. Seurakuntien säännöt ja keliolosuhteet voivat vaikuttaa hautakiven toimitusaikaan.

Mitkä asiat vaikuttavat hautakiven hintaan?

Kiven hintaan vaikuttavat mm. kiven koko, kivilaatu, kiven pintojen käsittely ja muotoilu, tekstin pintakäsittely, koristeet, lyhtyrakenteet, pohjakiven pintojen käsittely, pohjakiven kukka-aukko ja kukkareunakivet.

Voiko malleihin tehdä muutoksia?

Jokaiseen malliin on mahdollista tehdä muutoksia. Muun muassa hautakiven kokoa, kivilaatua, koristeita ja tekstien väriä voidaan muokata. Tarvittaessa voimme myös suunnitella hautakiven täysin toiveidenne mukaisesti.

Kuinka pitkä toimitusaika hautakivillä on?

Toimitusaikamme on kaksi kuukautta. Pohjakivellisille hautapaikoille asennamme hautakivet sulan maan aikaan pääasiassa touko-lokakuun aikana.

Seurakuntien palkkialueille hautakivi voidaan asentaa usein myös talvella. Toimitusaikatauluihin vaikuttavat vuodenaikojen lisäksi seurakuntien omat säännöt hautakiviasennuksista.

Milloin hautakivi maksetaan?

Lasku lähetetään, kun hautakivi on asennettu paikalleen hautausmaalle. Tarjoamme myös joustavia maksuvaihtoehtoja yhteistyössä Klarna AB:n kanssa, jolloin hautakiven voi maksaa pienissä erissä. Mikäli haluatte maksaa hautakiven etukäteen tai Klarna AB ei erittelemättömästä syystä hyväksy luottohakemustanne, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme löytääksemme Teille soveltuvan tavan maksaa tärkeä hankintanne.

Toimitatteko hautakiviä kaikille Suomen hautausmaille?

Toimitamme hautakiviä kaikille Manner-Suomen hautausmaille.

Mitä hautakiven hinta sisältää?

Hautakiven hintaan sisältyy

  • yhden vainajan nimitiedot malliin suunnitelluilla koristeilla
  • lupahakemukset seurakunnalta
  • kuljetus ja asennus
  • 2 vuoden oikaisutakuu
  • aluskiven tarvittaessa
  • voimassaoleva arvonlisävero.

Mitä tarkoittaa haudan haltija?

Hautaoikeuden haltija toimii yhteyshenkilönä suvun ja seurakunnan välillä hautaa koskevissa asioissa.

Soita Verkkomyymälä