Uudet hautakivet

Läheisesi arvoinen kotimainen hautakivi

Hautakivi on rakkauden, muistojen ja elämän jatkumisen symboli. Kiviliike Sairanen toimittaa ja asentaa uudet hautakivet kaikkialle Manner-Suomeen. Meiltä saat myös asiantuntevaa yksilöllistä hautakivisuunnittelua.

Ohessa voitte tutustua valikoituihin hautakiviesimerkkeihin, joita ei ole saatavilla verkkokaupastammeOlkaa meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä haluamanne muistomerkki.

Toimitusaikamme on pääsääntöisesti kaksi kuukautta. Toimitusaikatauluihin vaikuttavat vuodenaikojen lisäksi seurakuntien omat säännöt hautakiviasennuksista.

Käytössämme on markkinoiden monipuolisimmat maksuvaihtoehdot. Tarjoamme Teille myös yhteistyössä Klarna AB:n kanssa mahdollisuuden maksaa valitsemanne hautakivi pienissä erissä.

KS105

3155 €

Lue lisää ›
KS117

3648 €

Lue lisää ›
KS125

2389 €

Lue lisää ›
KS106

2180 €

Lue lisää ›
KS118

3090 €

Lue lisää ›
KS113

2637 €

Lue lisää ›
KS102

6252 €

Lue lisää ›
KS123

3112€ €

Lue lisää ›
KS111

2792 €

Lue lisää ›
KS100

3395 €

Lue lisää ›
KS114

2637 €

Lue lisää ›
KS108

3506 €

Lue lisää ›
KS127

3115 €

Lue lisää ›
KS121

2912 €

Lue lisää ›
KS120

2986 €

Lue lisää ›
KS122

2967 €

Lue lisää ›
KS119

3071 €

Lue lisää ›
KS129

2117 €

Lue lisää ›
KS130

2647 €

Lue lisää ›
KS131

2639 €

Lue lisää ›
KS23

1972 €

Lue lisää ›
KS15

2113 €

Lue lisää ›
KS41

3550 €

Lue lisää ›
KS128

3130 €

Lue lisää ›

Yhteydenottolomake

Voitte halutessanne ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen tiedoilla, joita tarvitsemme uuden hautakiven tilaamisen ja/tai tarjouksen tekemisen yhteydessä. Olemme Teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Tietoa muistomerkin valinnasta

Mitä hautakiven hankinnassa kannattaa huomioida?

Seurakunnasta voi selvittää etukäteen, minkä kokoisen muistomerkin hautapaikalle voi hankkia. On hyvä myös miettiä, kuinka monelle nimelle hautakivessä olisi hyvä varata tilaa, onko hautakiven ulkonäköön liittyviä toiveita ja paljonko hautakiven hankintaan on suunniteltu sijoitettavan.

Milloin uusi hautakivi kannattaa hankkia?

Lähtökohtaisesti hautakiven hankintaa ei ole syytä kiirehtiä. Rauhassa harkiten lopputuloksesta tulee mieleinen ja aikaa kestävä. Hautakivi kannattaa tilata siten, että sen kustannukset voidaan huomioida perunkirjoituksessa. Hautakivien toimitusaika on kaksi kuukautta. Seurakuntien säännöt ja keliolosuhteet voivat vaikuttaa hautakiven toimitusaikaan.

Mitkä asiat vaikuttavat hautakiven hintaan?

Kiven hintaan vaikuttavat mm. kiven koko, kivilaatu, kiven pintojen käsittely ja muotoilu, tekstin pintakäsittely, koristeet, lyhtyrakenteet, pohjakiven pintojen käsittely, pohjakiven kukka-aukko ja kukkareunakivet.

Voiko malleihin tehdä muutoksia?

Jokaiseen malliin on mahdollista tehdä muutoksia. Muun muassa hautakiven kokoa, kivilaatua, koristeita ja tekstien väriä voidaan muokata. Tarvittaessa voimme myös suunnitella hautakiven täysin toiveidenne mukaisesti.

Kuinka pitkä toimitusaika hautakivillä on?

Toimitusaikamme on kaksi kuukautta. Pohjakivellisille hautapaikoille asennamme hautakivet sulan maan aikaan pääasiassa touko-lokakuun aikana.

Seurakuntien palkkialueille hautakivi voidaan asentaa usein myös talvella. Toimitusaikatauluihin vaikuttavat vuodenaikojen lisäksi seurakuntien omat säännöt hautakiviasennuksista.

Milloin hautakivi maksetaan?

Lasku lähetetään, kun hautakivi on asennettu paikalleen hautausmaalle. Tarjoamme myös joustavia maksuvaihtoehtoja yhteistyössä Klarna AB:n kanssa, jolloin hautakiven voi maksaa pienissä erissä. Mikäli haluatte maksaa hautakiven etukäteen tai Klarna AB ei erittelemättömästä syystä hyväksy luottohakemustanne, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme löytääksemme Teille soveltuvan tavan maksaa tärkeä hankintanne.

Toimitatteko hautakiviä kaikille Suomen hautausmaille?

Toimitamme hautakiviä kaikille Manner-Suomen hautausmaille.

Mitä hautakiven hinta sisältää?

Hautakiven hintaan sisältyy

  • yhden vainajan nimitiedot malliin suunnitelluilla koristeilla
  • lupahakemukset seurakunnalta
  • kuljetus ja asennus
  • 2 vuoden oikaisutakuu
  • aluskiven tarvittaessa
  • voimassaoleva arvonlisävero.

Mitä tarkoittaa haudan haltija?

Hautaoikeuden haltija toimii yhteyshenkilönä suvun ja seurakunnan välillä hautaa koskevissa asioissa.

Soita Verkkomyymälä