Kotimainen, perinteikäs kiviveistämö

Rakkaita muistoja ja yhteistä kulttuurihistoriaa vaalimassa

Kiviliike Sairasen juuret ulottuvat syvälle hautakivialan perinteisiin, ja tämä vuosikymmenien taito on valttimme myös nykypäivänä. Monipuolinen osaamisemme kattaa koko hautakivien elinkaaren suunnittelusta asennukseen ja hautakiven myöhempään huoltoon.

Jokainen tiimimme jäsen on sitoutunut kädentaituri, joka kokee työnsä arvokkaaksi ja ymmärtää, kuinka merkityksellistä hänen työnsä on asiakkaillemme. Olemme kehittäneet timanttisen tarkkoja toimintamalleja, jotka varmistavat, että jokainen prosessi sujuu kitkattomasti. Tämä näkyy työn jäljessä.

Työyhteisössämme vallitsee kannustava ja innostava ilmapiiri. Yhteishenkemme on vahva, ja se heijastuu myös työn laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Olemme yhdessä rakentaneet yrityksen, joka ei ainoastaan palvele asiakkaita ammattitaidolla, vaan myös kunnioittaa heidän toiveitaan ja tarpeitaan.

Vuodesta toiseen olemme panostaneet yrityksen ja osaamisemme jatkuvaan kehittämiseen. Tämä periaate ohjaa meitä päivittäisessä työssämme ja auttaa meitä varmistamaan, että voimme aina tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. 

Ottakaa meihin yhteyttä

Muistomerkin valmistaminen läheisellesi on meille etuoikeus

Hautakiven valmistus on monivaiheinen prosessi, johon osallistuu useita ammattilaisia. Työssämme saamme päivittäin valmistaa merkityksellisiä tuotteita: On etuoikeus valmistaa asiakkaamme läheiselle muistomerkki, joka kestää aikaa. Ammattiylpeys ja osaaminen kulkevat käsi kädessä ja näkyvät jokaisessa valmistamassamme muistomerkissä. 

Monipuolinen työnkuva antaa mahdollisuuden ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksenä katsomme eteenpäin ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme: päämäärämme on, että asiakkaamme saa meiltä enemmän kuin on osannut odottaa. 

Muistomerkit
Soita Verkkomyymälä