Kauniit muistot ovat ikuisia

Hautakivet

Uniikit hautakivet

Muistolaatat

Kaiverrukset ja huolto

Kiviliike Sairanen – Perinteinen hautakivien asiantuntija

Läheisen muistomerkki tarjoaa rauhaa ja lohtua. Se muistuttaa meitä siitä, että rakkaus ei koskaan katoa.

Kiviliike Sairanen on Pirkanmaan johtava hautakiviä sekä kaikkia alan palveluja tarjoava erikoisliike, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa uudet hautamuistomerkit kaikkialle Manner-Suomeen. Palvelemme Teitä tärkeässä asiassanne luottamuksella yli 60 vuoden kokemuksella.

Pidämme ensisijaisen tärkeänä, että surun keskellä asiat hoituvat mahdollisimman sujuvasti. Teidän tarvitsee vain ottaa yhteyttä, niin olemme tukenanne tilausprosessin alusta loppuun saakka. Voitte halutessanne tilata muistomerkin myös itsenäisesti verkkomyymälästämme.

Ottakaa meihin yhteyttä

Aina asian­tuntevaa palvelua

Autamme Teitä mielellämme kaikissa muistomerkin tilaamiseen, restaurointiin tai huoltoon liittyvässä. Otattehan yhteyttä

puhelimitse: 03 371 5020 / 0400 237 139

sähköpostitse: myynti@kiviliikesairanen.fi

yhteydenottolomakkeen kautta: täyttäkää lomake täällä


Olette myös aina tervetullut käymään

Tampereen toimipisteessämme:
Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere
Avoinna ma–pe 9–16 tai sopimuksen mukaan.

Hämeenkyrössä kiviveistämöllämme:
Ahrolantie 12, 39100 Hämeenkyrö

Kangasalan toimipisteessämme:
Hautaustoimisto Murtoniemi Oy
Ellintie 2, 36200 Kangasala
Avoinna ma–pe klo 9–16

0400 776 606

Ottakaa meihin yhteyttä

Muutamme kotimaisen kiven lohdulliseksi muistelupaikaksi

Valmistamme hautamuistomerkit suomalaisista kivilajeista, ja meille on myönnetty Avainlipputunnus. Kotimainen kivi symboloi kestävyyttä sekä vuosisataisten perinteiden jatkumista, ja jokainen muistomerkki on jo kiven ominaisuuksien vuoksi ainutlaatuinen. 

Keskitymme omassa kivenjalostuksessamme hautakiviin: Osaamisemme hautakivivalmistuksessa on vankkaa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme hallitsee jalostusketjun jokaisen osan. Näin takaamme asiakkaillemme mahdollisimman korkealuokkaisen tuotteen.

Tiedämme, että valmistamamme tuote on Teille hyvin tärkeä. Meille tällä tiedolla todella on merkitystä. Syvällä kunnioituksella, varmoin kädentaidoin sekä vuosikymmenten mittaan timanteiksi hiotuin toimintamallein syntyy läheisenne arvoinen muistomerkki. 

Tutustu meihin
Soita Verkkomyymälä